AS Järva Teed jätkab Paide tänavate hooldamist

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide linnavalitsuse poolt läbi viidud avalikul riigihankel Paide linna teede ja tänavate aastaringse hooldaja teenuse osutaja leidmiseks tegi soodsaima pakkumise AS Järva Teed, kes hindas tööde maksumuseks ligi kolm miljonit krooni.


Pakutud summa tagab tänavate hooldamise 2011. ja 2012. aastal.
Tänavate hoolduse alla kuulub talveperioodil linna tänavate, kõnniteede ja parklate lume- ja libedustõrje ning vajadusel lume äravedu kesklinna piirkonnast, ülekäiguradade ja bussipeatuste hooldamine ning kevadel tänavate puhastamine talvisest puistematerjalist. Suvel teeb ettevõtja vastavalt graafikule tänavate ja parklate märgpuhastamist imuriga ja hooldab liiklusmärke.


Kokku tehti hankele tähtajaks kolm pakkumist. Soodsaima hinna pakkus linna praegune lepingupartner AS Järva Teed (2 981 896 miljonit krooni), ülejäänud pakkujate hinnad olid üle 1,2 miljoni krooni kallimad: AS Veolia Keskkonnateenused 4 200 000 krooni ja Tänavapuhastuse AS 4 312 563.10 krooni. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles