Swedbanki Türi kontor jääb lahti

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Swedbank on otsustanud säilitada füüsilise pangateenuse asulates, kus alates 1. juulist oli kavas pangakontor sulgeda, see on Kosel, Sauel, Orissaares, Tapas, Türil, Väike-Maarjas, Abja-Paluojas, Räpinas ja Tõrvas.

„Mõistame, et kohalikele kogukondadele on tegemist järgmise märgiga elu hääbumisest väikeasulates ja maapiirkondades. Tegemist on valuliku teemaga: mis tahes teenuse kadumine on siin olulise tähendusega,“ selgitas Swedbanki Eesti juht Priit Perens. „Seetõttu otsustasime pärast nõupidamisi ning konsulteerimist omavalitsuste, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ning muude huvitatud osapooltega säilitada neis asulates füüsilise pangateenuse pakkumise."

Perens märkis, et Swedbank on alustamas omavalitsustega läbirääkimisi, et leida võimalikult ruttu väikekontoriks sobivad ruumid. "See tähendab, et praegustes asukohtades pangakontorid siiski tööd ei jätka, ent pangateenust hakkaksime pakkuma omavalitsuse ruumides," selgitas ta. "Sularahateenuse tagamiseks jäävad kõigisse nimetatud asulatesse nii sularaha sisse- kui väljamakseautomaadid.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles