Väikekaupmehed jätsid hinnasiltide vahetuse viimasele minutile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide turul lilletaimedega kaupleval Maiel Seinapalu külast pole väljas hindu ei kroonides ega eurodes, sest tema meelest ongi turul hinnad kaubeldavad.
Paide turul lilletaimedega kaupleval Maiel Seinapalu külast pole väljas hindu ei kroonides ega eurodes, sest tema meelest ongi turul hinnad kaubeldavad. Foto: Andrus Eesmaa/Järva Teataja.

Neljapäeva hommikuks pidi toodete ja teenuste maksumus olema siltidel ja hinnakirjades märgitud nii kroonides kui ka eurodes. Enamik Paide väikekaupmehi selle tööga õigeks ajaks valmis ei jõudnud.

Neljapäeva keskpäeval Paide kauplusi ja teenusepakkujaid külastades selgus, et nõudega on kursis kõik ettevõtjad.
Mõnes teeninduskohas, näiteks ilusalong Pelytte, Väike-Aia tänava kingsepatöökoda ja Annely Roosti kasutatud rõivaste kauplus Pikal tänaval, olid kõik hinnad ka eurodesse ümber arvestatud ja kenasti nähtaval, aga suurem osa väikeettevõtjaid polnud veel kas aja- või hea tahte puudusel siltide vahetusega ühele poole saanud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles