Maria Listra laseb Ambla kirikus oma lauluhääle valla

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Listra.
Maria Listra. Foto: Toomas Huik

Maria Listra ning Kuninglik Kvintett (meesansambel RAM-ist) on ühendanud oma jõud, et tuua publikuni paremik eestlastele tuntud lauludest. Kuulata saab nii Olav Ehala, Raimond Valgre, Valter Ojakääru, Arne Oidi, Urmas Alenderi ning mitmete teiste autorite loomingut. Vägesid juhib maestro Margus Kappel. Korraldajate sõnul on kontserdi üheks tipphetkeks kindlasti spirituaal «Mind vii», mis ei jäta ühegi kuulaja südant puudutamata.

Kontsert Ambla kirikus toimub laupäeval, 12. juulil algusega kell 20.

Maria Listra sõnul oli ta Kuninglikust Kvintetist teadlik juba ammu. «Olen neist juba pikalt teadlik olnud ja järsku tekkis idee jõud ühendada. Suur ja erinev koosseis meie tuuril annab kannab edasi seda koos laulmise ja ühise hingamise mõtet, mis Eestis Laulupeo aastal on vägagi aktuaalne», räägib Listra. Käesolev aasta on Maria jaoks möödunud tormiliselt. «Galakontserdid, õpitoad, hümni laulmine Andre Operi lahkumismängul A le Coq Arenal ja 25.sünnipäevaks tegin iseendale kingituseks uue tätoveeringu», selgitab lauljatar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles