Eesti Rahva Muuseum kutsub pildistama

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

19. oktoobrini kestab Eesti Rahva Muuseumi (ERM) fotovõistlus „Minu koht“, kuhu on oodatud fotod kohtadest, kus Eestis elavad inimesed tihti käivad või kus neile meeldib niisama olla.

«Me käime iga päev kuskil, sageli veedame aega samades kohtades, kasutame ühtesid ja samu otseteid. Aga miks meile meeldib nendes kohtades käia? Miks on need kohad meie jaoks olulised? Fotovõistlusega ”Minu koht” soovimegi koguda fotosid ja kirjeldusi Eestis elavate inimeste meeliskohtadest ja nende tähendustest,» selgitas ERMi koordinaator Jaanika Jaanits.

Võistlusel osalemiseks tuleb üles pildistada koht, kus väga tihti käid või kus meeldib niisama olla, ja laadida see veebilehele www.erm.ee/minukoht. Võitjad kuulutatakse välja oktoobri lõpus. Võistlusele saabunud parimatest ja huvitavamate kirjeldustega fotodest tehakse näitus, mis avatakse ERMi näitusemajas novembri teises pooles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles