Taaskasutuslaat pani rahva liikuma

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Silvi Lukjanov

Tund pärast algust kihas Türil toimuv taaskasutuslaat ja rohevahetus rahvast, enam pakuti müüa kui sooviti midagi vahetada.

Türi kultuurikeskuse pargis toimuvale taaskasutuslaadale ja rohevahetusele oli kogunenud silma järgi nii 20 pakkuja ringis, kes sättinud oma kaubad välja kas üksteisega kõrvuti platsidele või päris omaette. Pea kõigi müügilettide juurde jätkus rahvast kaupa uudistama.

Rohevahetusena toalilli pakkuv türilane Gaida Merila ütles, et niisama ei taha ta midagi ära anda. „Ikka müüma olen siia toalilli tulnud ja kaasa annan lisaks  hoole ja armastusega kasvatatud lillele ka ohtralt õpetussõnu, mida olen omal ajal saanud Türi aiandustehnikumi ehisaianduse õpetajalt Tedre Ennult. Need on oma ette väärtused,“ kinnitas ta. Merila on kohal igal Türi rohevahetuse laadal, sest siin saab ka inimestega suhelda. „Kaua sa ikka kodus vaid lilledega räägid,“ sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles