Festivali ajal pakuvad politseile tuge abipolitseinikud ja koerad

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna ja homme on Türil «Summerjam 2010». Paide politseijaoskonna juht Tõnu Kivis lausus, et politsei pöörab loomulikult suuremat tähelepanu festivali ajal nii üldisele liiklusjärelvalvele kui ka joobes juhtide tabamisele.
Samuti pööravad korrakaitsjad tähelepanu avalikule korrale Türil ja kindlasti jälgivad alaealiste seaduskuulelikkust.

Politseile pakuvad tuge abipolitseinikud, teenistuskoerad ja festivali alal korda tagav turvafirma.
Kivis lausus, et politsei soovitab kindlasti arvestada asjaoluga, et festivali külastajad ei unustaks peameeleolus oma turvalisust: asjade kaotamise ja pisivarguste oht võib olla suurem.

Samuti peab jälgima, et telkimisalal ei jäetaks järelevalveta väärtuslikke esemeid: võtke need endaga kaasa või veel parem, jätke koju ja võtke kaasa vaid hädapärane. «Kahjuks peab tunnistama, et alkoholi tarbimiseta ühtki üritust ei veedeta,» selgitas ta. «Ka siin peab olema ettevaatlik ja jääma mõistuse piiresse, seda enam, et suvekuumuse ja alkoholi mõju võib olla ettearvamatu, siin on oht teha liiga oma tervisele.»

Kivis märkis, et kohalikel elanikel tasub arvestada asjaoluga, et kohalik omavalitsus on festivaliga seoses pikendanud öörahu algusaega varahommikuni. «Politsei toetab alati kõiksuguste ürituste korraldamist, kuid ka inimesed peavad üles näitama seaduskuulekat ja mõistlikku käitumist – nii on rahul kõik osapooled,» lausus ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles