Järvalased kordasid Põrgupõhjal möödunud aasta tulemust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva maleva mehed(vasakult) kapten Lauri Lipp, nooremveebel Vallo Tamme, vanemseersant Urmas Kõonurm ning nooremseersant Raimo Merilo. Pilt on illustratiivne.
Järva maleva mehed(vasakult) kapten Lauri Lipp, nooremveebel Vallo Tamme, vanemseersant Urmas Kõonurm ning nooremseersant Raimo Merilo. Pilt on illustratiivne. Foto: Erakogu

Neljapäeva hommikul Pärnu-Jaagupist alguse saanud ja võistkonnad Raplamaale Eidaperre viinud Põrgupõhja retke lõpetas Kaitseliidu Järva maleva võistkond kolmandana.

2008. aastal oli Järva maleva võistkond neljas, 2009. sastal kolmas. Enne võistlust avaldas võistkonna liige seersant Urmas Kõonurm lootust, et eelmise aasta tulemusest jõutakse kõrgemale kohale, kuid sel aastal siiski tulemust ei parandatud.
Järva maleva võistkonda kuulusid kapten Lauri Lipp, nooremveebel Vallo Tamme, seersant Urmas Kõonurm ning nooremseersant Raimo Merilo.
33 startinud võistkonnast jõudis finišisse 23, sealhulgas üks nais- ja kaks segavõistkonda. Võistluse läbis ka Rootsi SÖS võistkond, kes lubas järgmisel aastal taas osaleda. Põrgupõhja retke võitis Kõrgema Sõjakooli esimene võistkond, teiseks tuli Scoutspataljoni võistkond.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles