Politsei tabas festivalil kümneid alaealiseid purjutajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Tõnu Kruusimäe

Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja Ene Kussmani andmetel registreeris politsei reedel ja laupäeval Türil toimunud «Summerjam´il» avaliku korra tagamisel 108 väärtegu. Tabati kaks avalikus kohas alkoholi tarvitanud isikut ja viis narkootilist ainet kasutanud inimest. Kinni peeti 28 alkoholi pruukinud alaealist.

Paide politseijuhi Tõnu Kivise sõnul pidasid festivali külastajad end üldjoontes korrektselt üleval. «Meile ei teatatud ühestki kallaletungist ega kaklusest,» lausus ta. «See näitab, et noored oskavad pidutseda sekelduse ja konfliktideta.»

«Summerjam´il» olid korda tagamas politseiametnikud, kolm abipolitseinikku, viis kadetti ja koerajuhid teenistuskoertega.
Järvamaa haigla erakorralise meditsiini osakonna juhataja Katrin Roosmaa andmetel sõitis kiirabibrigaad «Summerjam´il» pidutsejaid abistama kolmel korral. «Tegemist oli kolme teadvuseta noormehega,» lausus Roosmaa. «Kindlasti olid nad tarvitanud alkoholi.»

Teiste narkootiliste ainete tarvitamist Roosmaa noormeeste puhul ei välistanud. Järvamaa haiglasse ravile nad ei jäänud, vaid edasi tegeles nendega politsei.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles