Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Neljale noorele inimesele on esmaspäev, 1. september esimene päev õpetajana. Milliseks see kujuneb, ei ole veel teada. Küll loodavad noored õpetada Järvamaa koolides lapsi rohkem kui ühe aasta.

*Mitu Kastani tänava elanikku on kurtnud Türi vallavalitsuse majandusosakonna juhatajale Urmas Kupule, et Viljandi tänava remondiga seotud suured veokid lõhuvad nende tänavat sedavõrd, et kui nii jätkub, on tee peagi sõidukõlbmatu.

*Lastevanemad, kes oma Paide ühisgümnaasiumis õppivate võsukeste tegemistel e-kooli kaudu silma peal hoidsid, uuel õppeaastal seda enam teha ei saa. Paanikaks siiski põhjust pole, sest kool kolib oma tegemised veebikeskkonda Stuudium.

*Teises kvartalis oli Eesti keskmine brutokuupalk 1023 eurot, eelmise aasta sama ajaga võrreldes tõusis palk 4,8 protsenti. Järvamaal oli samal ajal keskmine palk 852 eurot.

*Järvamaa kutsehariduskeskuse hobumajanduse erialale vastu võetud õpilaste nimekirjast leiab tuntud keskerakondlasest riigikogulase nime.

*Järvamaal läheb esimesse klassi 300 last. Järva Teatajast leiab kõigi laste nimekirja.

*Abikaasa Taivo innustusel lõõtspillimängu juurde jõudnud Aime Lippur Türi vallast Taiksest võitis tänavu Võru folkloorifestivalil lõõtspillide võistumängimisel vähem kui aastase staažiga mängijate hulgas esikoha, kodus naudib pillimängu varjupaigast võetud toakass.

*Koigi kooli direktor Arvo Kangas tutvustas Järva Teatajale oma kabinetti.

Koigi koolis 1983. aastast direktorina ametis olev Arvo Kangas on maakonna teenekaim koolijuht. «31 aastat vist jah ametis...ah, mis me sellest räägime,» ütleb Kangas oma kabinetis, millisega iga Järvamaa koolijuht uhkustada ei saa.

*Järva-Jaani legendaarne kinomehhaanik ja autosõiduõpetaja Vello Kolnes (71) on andnud oma elust kümme aastat vanale Moskvitšile. Masina üks «vanematest» on Lihulast ja teine Tamsalust – potisinine sõiduvahend on sündinud puhtast armastusest.

*Homse lehe vahel jõuab tellijate postkasti ka ajakiri 30+.

*Paberlehe lugusid saab lugeda alates keskööst Järva Teataja digilehes (rubriik "Paberleht")

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles