Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Möödunud kuul karistas Pärnu maakohus alaealiste pornopilte omanud ja nooremat kui 14aastast last rahaga seksima meelitanud 33aastasele mehele tingimisi vanglakaristuse.

*Busse väljub üha harvem. Taisto Liinid korraldab bussiliiklust ümber, muutes sõiduplaane ja jättes Viljandi–Tallinn liinil osa väljumisi käigust.

*Reedel viibis Järvamaal sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt. Pärast mitme sotsiaalkandeasutuse külastust hindas ta siinset tööd ja toonitas vajadust selgitada töövõimereformiga seonduvat. Selleks tuleb kuu lõpus ka teabepäev.

*Laupäeval Koigis tuleva laada peategelane on moos, ent praegu on end kirja pannud needki, kes kauplevad muu purki pandud toidukraamiga.

*Ametlik sügis algab alles kahe nädala pärast, kuid koristatud viljapõldudele toituma kogunevad sookured loovad sügistunde ka praegu, erakordselt soojadel suvelõpupäevadel.

*Esmaspäeval Järva Teataja kõne ajal seeni puhastanud Türi sügislaada korraldaja Liivi Lohvart ütles, et nii nagu ta jääb rahule tänavuse seenesaagiga, jäi ta rahule ka laupäevase laadaga.

*Reedest pühapäevani Paides peetav kunsti- ja muusikafestivalil Kolmkõla täitub tänavu kümnes tegevusaasta. Ühtlasi jääb see viimaseks korraks.

*Pühapäeval sai Paides läbi suvine tänavakorvpallisari. Korraldajate lootus rõõmustada rohkete välisvõistlejate üle ei täitunud, valdavalt olid kohal ikka ühed ja samad korvpallurihuvilised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles