Maavanem otsib parimaid ettevõtete ja turismiarendajate seast

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Järva maavanem kuulutas välja konkursi parimate ettevõtete ja turismiarendajate tunnustamiseks, aega kandidaate esitada on 9. oktoobrini.

Järva maavanem Tiina Oraste  kuulutas 8. septembril välja konkursi «Järvamaa parimad ettevõtted 2014». Tunnustust pälvivad Järvamaa äriühingud, kelle tegevus ja eeskuju on enim mõjutanud elukeskkonda ja inimeste heaolu; suurendanud elanike tööhõivet, sissetulekuid ja maakonna tuntust; teinud maakonna külgetõmbavaks selle elanike, külastajate, spetsialistide, investorite seas; aidanud kaasa maakonna positiivsele ja tasakaalustatud arengule.

Hindamise alus on kandidaadi eelmise aasta tegevus ja majandusaruanne. Konkursiga selgub Järvamaa aasta ettevõte suur- ja väikeettevõtete seas,  edukas noor ettevõte ja tublim piirkonnaedendaja.

Maavanem Tiina Oraste ootab  kandidaate ka konkursile «Järvamaa parimad turismiarendajad 2014», et  tunnustada avalikult edukaid turismiarendajaid, projekte ja silmapaistvaid isikuid ning teadvustada maakonna inimestele turismivaldkonna olulisust.

Konkursi käigus selgub aasta turismisündmus ja aasta turismiedendaja.

Vormikohased taotlused tuleb esitada e-posti aadressil info@jarva.maavalitsus.ee  või kirjalikult aadressil Järva maavalitsus, Rüütli 25, Paide 72713 märgusõnaga «Ettevõtete tunnustamine» või «Turismiarendajate tunnustamine» hiljemalt 9. oktoobriks.

Konkursi võitjad kuulutan maavanem välja Järvamaa ettevõtlusnädala kestel 13. novembril Türi kultuurikeskuses.

Sisestaja:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles