Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Paide gümnaasiumi direktor ja linnavolikogu liige Vello Talviste ei näe ühtegi takistust, miks ei saa järgmiseks õppeaastaks linna hariduselu ümber korraldada nii, et gümnasistid koonduvad ühte majja.

*Paide uus kirikuõpetaja on soomlane.

*Seitsmenda korruseni kaks trepiastet korraga, edasi end ja 22 kilogrammi raskust päästevarustust aegaselt 22. korrusele vinnates, nii katsetasid üleeile Tallinnas Viru hotellis kõrghoone kuninga jooksu ka järvakad.

*Tallinna loomaaia sõprade selts kutsus juba kuu alguses üleliigseid aiasaadusi loomaaia loomadele tooma. Säreveres selle mõttega kõrvitsaid kasvatav Mairi Saarm laseb saagil enne loomadele saatmist veel mõne nädalad kosuda.

*Muinsuskaitseamet tunnustab igal aastal parimaid ettevõtjaid ja spetsialiste, kes on panustanud kultuuripärandi säilitamisse nii oma aega, oskusi kui ka raha. Tänavune aasta ajalooehitis on Roosna-Alliku mõisa kabel ja kalmistu ning aasta tegutseja Gromell OÜ omanik Jarkko-Kalevi Arhilahti.

*Tartust Oisu kanti Metsakülla sattunud Riina Trummile meeldis külaelu nii, et ennast arendades jõudis ta külavanema kohalt juhtima Kodukanti Järvamaad. Oma vabast tahtest ja mehe ülalpeetavana. Esimese püsivtöökohani jõudis pärast kümmet aastat vabatahtlikku tööd.

*Nädalavahetusel sai Haapsalus lõpplahenduse seiklusspordisari Ace Xdream. Järvakas Ilmar Udam kuulus kokkuvõttes teise koha saanud võistkonda, sest ei peljanud teistest osavamalt mägedes turnida ja koobastes küürutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles