Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Linnavolinikud lähevad hüvitisega teisele ringile. Järgmisel neljapäeval hakkab Paide linnavolikogu uuesti arutama volikogu esimehele Tarmo Aldile hüvitise määramist.

*Imavere valda kerkib seitsmeruutmeetrine ehitis, mille seinad valmivad pudelitest ja katus rehvijäänustest. Kõigil huvilistel on võimalik ülikooli lõputööna valmiva mängumaja ehitusele käed külge lüüa.

*Paidelast Silva Anspalit teatakse kui rõõmsatujulist ja aktiivset õpetajat, koolitajat ja linnavolinikku. Vähesed teavad, et ta on läbi elanud aja, kui elu keerles lähedaste eest peidetud viinapudeli ümber.

*Linn suurendab sünnitoetust ja toetab suurperede huviharidust.

*Ta ei haugu ega haise. Ei küsi õue ega näri juhtmeid. Ta tegutseb kuuldamatult. Ta on Aafrika hiidtigu Tigens. Ta on umbes neljaaastane ja tuli oma praegusse perre, Eret ja Kalev Tasangu juurde Türile kaks aastat tagasi.

*«Aeg-aeg-aeg!» vasardas Koeru päästekomando meeskonnavanema Rando Suvel peas, kui 7. märtsi õhtul tuli teade korteripõlengust. Tol korral ajaga võidu leekidest päästetud elud tähendab nüüd kaht Elupäästja medalit.

*Grammy-võitjalt Rainer Vilult autogrammi ei küsita.

*Järva tarbijate ühistule kuuluvat Paide Maksimarketit juhitakse hoone teise korruse avarast kabinetist. Kogu poe tegutsemisaja on juhataja Tiiu Lunts jaganud kabinetipinda kolme tooterühma vanemaga.

*Sellest nädalast on Albu raamatukogus üleval Järva-Madisel elava Silja Juursalu fotonäitus. Seintel ripub kümme A3-formaadis mustvalget fotot selle suve lavastusest «Vargamäe unistaja».

*Laupäeval jõuab kõigi tellijate postkasti ka ajakiri 60+.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles