Nädalavahetusel stardib Säreveres suurvõistluse jagu võistluspaare

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratsavõistlus Säreveres
Ratsavõistlus Säreveres Foto: Krista sepp

Järvamaa kutsehariduskeskuse Särevere õppekoha ratsaväljakutel toimuvad 20.-21. septembril ratsavõistlused, kus starti on tulemas üle 130 võistluspaari. Võistlejate rohkus võib laupäevase võistluspäeva nihutada tund aega varasemaks.

Nädalavahetusel Säreveres peetavatel kooli- ja takistussõidu võisltustel selguvad parimad Eesti Hobusekasvatajate Seltsi karikasarjas «Tori hobune ja Eesti hobune 2014»  ning Türi Valla Karikas kooli- ja takistussõidus.

Laupäeval toimuvatele koolisõidu võistlustel on oodata 110 starti, mis kooli põllumajandusõppe osakonna juhataja ja võistluste direktori Külli Marrandi sõnutsi võib tingida vajaduse alustada kavandatust kuni tund aega varem. «Ühe päevaga tuleb võistlussõitudega lõpule saada ja kui kõik eelnevalt kirja pannud ka kohale jõuavad, siis alustame selleks võistluspäevaga kuni tund aega varem ehk kell 9,» tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles