Kanter lennutas Türil ketast hooaja tippmargi vääriliselt

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter võitis Zürichis toimuval kergejõustiku EMil kettaheites hõbemedali.
Gerd Kanter võitis Zürichis toimuval kergejõustiku EMil kettaheites hõbemedali. Foto: Mihkel Maripuu

Kuigi veel reedel polnud päris selge, kas Türil peetavatel maakondlikel kergejõustiku meistrivõistlustel on teiste seas stardis ka olümpiavõitja Gerd Kanter, siis laupäeva pärastlõuna tõi vastuse - Kanter oli kohal ja lennutas ketast 66.26. See tulemus tähistab ka uut hooaja tippmarki.

Kanteri kaks esimest heidet luhtusid, siis lendas ketas täpselt 65 meetri ja 65 sentimeetri peale ning järgnenud neljandas voorus sündiski hooaja tippmark. Kümme tiitlivõistluste medalit võitnud mees heitis võimsa karjatusega Türi staadionil ketta 66 meetrit ja 26 sentimeetri kaugusele ning parandas nii 24 sentimeetriga oma senist marki.

"Hooaja tipptulemus igal juhul teeb rõõmu, aga samas jätab endiselt seest natuke kraapima. Tegelikult on veel üht-teist sees. Kui saaks veel järgmisse meetrisse, siis võiks rahulikult hooaja ära lõpetada, " ütles Kanter ERRi uudistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles