«Vargamäe varjus» esimesed etendused läksid täismajale

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari (Ülle Lichtfeldt) hüppab Jussile (Indrek Saar) sülle. Kõik on veel hästi ning ees ootab ühine elu.
Mari (Ülle Lichtfeldt) hüppab Jussile (Indrek Saar) sülle. Kõik on veel hästi ning ees ootab ühine elu. Foto: Erakogu

Lavastuse produtsent Kalju Kertsmik lausus, et kõik 227 istekohta olid kolmel esimesel etendusel täidetud. «Vargamäe varjus» esietendus reedel.

Kertsmik lisas, et järgnevale üheksale etendusele on järel 212 piletit. «Arvan, et ka need ostetakse kiiresti ära,» märkis ta. «Menu on uskumatu.»


Kertsmik sõnas, et nii külastajate kui näitlejate liidu esindajate hinnangul on etendused läinud hästi. «Olen samuti rahul, inimesed on kõvasti pingutanud, nähtud vaev on end õigustanud,»lausus ta. «Mul on siiralt heameel, et autor ja lavastaja Urmas Lennuk pälvib inimeste tähelepanu, ta on suur Tammsaare tekstide austaja.»


Kertsmik märkis, et arutatud on võimalust mängida «Vargamäe varjus» ka järgmisel suvel. «Kui piletitele nõudlus püsib, siis on see kindlasti kavas,» märkis ta.
Urmas Lennuki lavastus «Vargamäe varjus», mis keskendub Marile, tema Vargamäe meeste varjus elatud elule, etendub A. H. Tammsaare muuseumi rehetares 22. augustini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles