Pöördepunkt: Üle poole elust ratastoolis

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratastool
Ratastool Foto: wheelchairs.com

Homses Järva Teatajas rubriigis «Pöördepunkt» räägib 30aastane Lenna Leppoja, kuidas teismelisena kiigelt kukkumine tema elu muutis. 16 aastat ratastoolis veetnud ja selgroomurruga Lenna ei ole siiski maha matnud unistust ühel päeval kõndida.

Järva Teatajas septembris ilmumist alustanud rubriigis «Pöördepunkt» tutvume inimestega, kes on elus võtnud või olnud sunnitud ette võtma julge ja põhjaliku muutuse, mille üle võib olla uhke ja mida tasub teiselegi eeskujuks tuua. 

Need inimesed on tulnud välja rasketest olukordadest. Nad on teinud sammu parema elu poole. Näiteks on nad saanud jagu tõsisest sõltuvusest või lahkunud kodust, kus pole turvaline elada. Mõni on jätnud ebahuvitava töö ja leidnud oma unistuste ameti, teine teeb päevapealt lõpu ebatervisliku eluga, kolmas otsustab kolida teisele poole maakera.

Esimesena rääkis meile oma loo Silva Anspal, kelle elu keerles kunagi viinapudeli ümber. Kaks nädalat tagasi kõneles oma loo naine, kes kannatas aastaid mehe vaimset ja füüsilist vägivalda.

Pöördepunkt ilmub Järva Teatajas kaks korda kuus.

Kuid teate kedagi, kellest tasub Järva Teatajal kirjutada, andke temast teada e-posti aadressil toimetus@jt.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles