Neljaliikmeline kamp peksis mehe läbi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Laupäeva öösel vastu pühapäeva rünnati Paides Karja tänaval meesterahvast. Neljaliikmelise kamba rünnakut jäävad kannatanule meenutama murdunud sääreluu ja kaduma läinud fototehnika.

Kannatanu abikaasa avaldas Järva Teatajale, et röövimine leidis aset Paides Karja tänaval kella 3-4 ajal. Neljaliikmelisse kampa kuulusid kaks neiut ja kaks noormeest, kes kõik kõnelesid eesti keeles. Peksmises osalesid kõik neli ning kannatanu abikaasa sõnul näitasid just neiud üles erilist jõhkrust. Mehelt varastati musta-halli värvi Karrimor seljakott, milles olid järgmised esemed: peegelkaamera NIKON D5100, objektiiv Sigma 17-70/ 2.8, välk Nishin 822, väline kõvaketas A-DATA 1Tb, musta värvi lukuga ja kapuutsiga Jack&Jones pusa, Dolce&Gabbana pruuni värvi meeste kosmeetikakott hügieenitarvetega. Peksmise tagajärjel tekitati mehele  sääreluumurd ning muud marrastused ja hematoomid, enamasti pea piirkonnas.

"Oleme Tallinna elanikud, kuid abikaasa on Türilt pärit ja oli Paides sõbrale külla minemas. Enne seda käis teise sõbraga Parkali  lokaalis. Röövimise ajal oli üksi ning ta ütles mulle, et tuldi eesmärgiga peksa anda, lihtsalt lõbu pärast ja siis otsustati ka asjad ära võtta," kirjeldas kannatanu abikaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles