Sularahaautomaatide ja internetipanga töö on jätkuvalt häiritud

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile öösel alanud iga-aastased plaanipärased hooldustööd on saanud negatiivse järje ning lühiajalised häired pole lõppenud. Spetsialistid tegelevad aktiivselt probleemi lahendamisega.

Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivask andis teada, et siiani on häiritud internetipanga, pangakaartide ning sularahaautomaatide töö. "Saan praegu vaid öelda, et meie spetsialistid tegelevad aktiivselt probleemi lahendamisega,"täpsustas ta.

Iga-aastased plaanipärased hooldustööd pidid kava kohaselt kestma 18.-20. oktoobril varahommikutel ajavahemikul kell 2-06. Sel ajal võis internetipanga, pangakaartide ning sularahaautomaatide töös esineda lühiajalisi häireid (kuni 15 minutit).

Ööpäevaringselt on võimalik infot saada Swedbanki nõustamiskeskuse telefonil 6 310 310.

"Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast ning soovitame klientidel planeerida internetipanga ja pangakaartide kasutamine selliselt, et hooldustööd nende pangatoiminguid ei segaks," lisas Siilivask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles