Paidelane õpetab tervislikku toitu valima

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Paides koolis käinud Siret Saarsalu alustab täna Tartus seitsmeosalist kursust, kus õpetab ühes söögitegemisega teadvustama endale toiduvalikuid ja sööma terviseks.

Täna Tartus Vaksali tänavas asuva Nutrilligenti ruumes algav seitsmeosaline kursus koosneb nii loengust kui ka  töötoast. Toitumisterapeut Siret Saarsalu sõnas, et loengutes soovitab ta  teha teadlikke toiduvalikuid ning töötubades valmistavad kursuslased vastavalt teemale midagi maitsvat, mis toetab tervist, enesetunnet, meeleolu ja immuunsüsteemi.

Esimesel koolituspäeval õpetab Saarsalu, kuidas süüa end  mürkidest vabaks. «Hiina meditsiin ütleb, et pole mõtet ravida, kui seedimine pole korras. Seedeprobleemide korral kuhjuvad organismi jääkained ja võivad tekkida põletikud, mis omakorda panevad meie keha rasva ladestama,» selgitas ta. «Loengus omandame teadmisi keha puhastamisest toitumise kaudu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles