Purjus juhiloata noormees jättis pärast avariid auto maha

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/ Kuma

Täna kesköö paiku teatati politseile, et Türil seisab keset teed avariiline Ford Mondeo. Sündmuskohale sõitnud patrull selgitas välja, et raudteeülesõidu poolt kesklinna liikunud Ford oli teinud parempöörde R-kioski ette ja sõitnud üle äärekivide, mis lõhkusid rehvi, velje ja esisilla.

Sündmust pealt näinud Toomas Toomingas ütles, et autost jooksis välja viis inimest, kelle hulgas oli nii mehi kui ka naisi.


Tunnistajad selgitasid Kuma raadiole, et juht oli ilmselt alkoholi tarvitanud, sest oli auto juurest lahkudes tuikunud. Hiljem keegi Fordi juurde tagasi ei tulnud ja politseinikud tellisid sündmuskohale treileri, mis viis auto tasulisse parklasse.


Patrullteenistuse vanem Üllar Kütt ütles raadiole, et politseinikud tegid täna kindlaks, et autot juhtis 20ndates eluaastates Rain, kel puudub juhtimisõigus. Ka tunnistas Rain oma teo üles.


Rain on politseinikele öelnud, et istus autorooli seltskonna mõjutusel, mõte sõitma minna tekkis ühisjoomingu käigus.
Kütt lisas, et kuna Raini on ka enne autojuhtimiselt kõrvaldatud ja et ta lahkus sündmuskohalt, ootab teda karistusena ees kas trahv kuni 18 000 krooni või arest.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles