Türi kolledžisse astub rohkem õpilasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eelmisel aastal õnnitlesid Timo Kikas (vasakul) ja Elle Raudsepp avaaktusel üheksat esmakursuslast, siis tänavu tuleb neil edu soovida üle poolesajale inimesele.
Kui eelmisel aastal õnnitlesid Timo Kikas (vasakul) ja Elle Raudsepp avaaktusel üheksat esmakursuslast, siis tänavu tuleb neil edu soovida üle poolesajale inimesele. Foto: Andrus Eesmaa/ Järva Teataja

Tartu Ülikooli Türi kolledžis hakkab sügisest keskkonnakorraldust ja planeerimist õppima üle poolesaja tudengi, eelmisel aastal võttis õppeasutus vastu üheksa õpilast.

Türi kolledži direktor Timo Kikas lausus, et avaldusi esitati 168, kuid oma õppimissoovi on kinnitanud 56 tulevast esmakursuslast.
Kikas märkis, et kuigi avalduste hulka kool ei prognoosinud, eeldas ja lootis ta, et õppima tulijaid on rohkem kui eelmistel aastatel. «Tegime sel aastal rohkem teavitustööd, osalesime messidel, infopäevadel, külastasime paljusid gümnaasiume,» selgitas ta. «Loeme tänavuse vastuvõtu kordaläinuks.»

Kuigi esmakursuslaste arv on tänavu suurenenud, ei pea Türi kolledž Kikase ütlust mööda korralduslikke muudatusi tegema. «Nii suuri kursusi on ka varem olnud ja nad on kolledži edukalt lõpetanud,» märkis ta.


Kikas lausus, et varasemate kogemuste põhjal on selge, et kolledži õpperuumides kõiki üliõpilasi mahutada kohti jätkub. «Me ei moodusta tudengitest mitut gruppi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles