Soome koristajaks minna tahtjate hulk üllatas

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Silvi Lukjanov

Soome tööandja teabepäevale kogunesid  tõsised huvilised, kes võivad parema töökorralduse ja -tasu tõttu Soome töölegi minna.

Täna Eesti töötukassa Järvamaa osakonna ruumes olnud Soome tööandaja Lassila & Tikanoja OY teabepäevale kogunes kümmekond huvilist, mida on Järvamaa osakonna juhataja Eha Tasangu hinnangul üllatavalt vähe. «Samas on kohale tulnud just koristajatöö vastu tõsist huvi tundvad inimesed. Mitu neist otsib tööd meiegi kaudu ja võib olla valmis Soome puhastusteenindajana tööle minema,» selgitas ta. «Seda enam, kui Soome ettevõtte pakutav on nii töökorralduselt kui töötasultki hoopis vastuvõetavam.»

Lassila & Tikanoja esindaja Piret Ustavi sõnul on tegemist ka Soome turul kauase ja usaldusväärse tööandjaga, kes hoolib oma töötajatest. «Meie firmas töötab juba palju eestlasi ja siiani olen nende käest kuulnud vaid häid hinnanguid,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles