Ambla selgitab tublimaid

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambla SK vs BC Kalev/Cramo Paide E-Piima spordisaalis.
Ambla SK vs BC Kalev/Cramo Paide E-Piima spordisaalis. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ambla vald kuulutas välja konkursid "Aasta tegija" ja "Aasta noor"

Ambla valla koduleheküljel oleva teate kohaselt võib aasta tegijaks esitada nii füüsilist kui ka juriidilist isikut. Aasta noore tiitlile võib esitada kuni 26-aastast Ambla valla noort.

Konkursi tingimuste kohaselt peab kandidaadi tegevus ja isiklik eeskuju kalendriaastal olema kaasa aidanud Ambla vallaelu edendamisele ning elukeskkonna parendamisele või on kandidaat näidanud üles märkimisväärset aktiivsust ja häid tulemusi kultuuri-, noorsoo- ja spordiüritustel, nende organiseerimisel, üritustel osalemisel või Ambla valla tutvustamisel.

Ettepanekuid võivad esitada füüsilised ja juriidilised isikud ja ühendused. Ettepanek peab sisaldama kandidaadi nime ja põhjendust, miks esitatav kandidaat on väärt nimetust „Aasta Tegija" või „Aasta noor" ning esitaja ja kandidaadi kontaktandmeid.

Kandidaadid esitada Ambla Vallavalitsuse e-posti aadressil info@ambla.ee või Lai 22, Ambla 73502 märksõnaga konkurss „Aasta Tegija" hiljemalt 30. novembriks.

Konkursi nominentide tunnustamine ja laureaadid selguvad 19. detsembril Aravete Kultuurimajas toimuval Ambla valla jõulupeol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles