Kultuuritegijad ootavad tunnustamist

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuve Kärner
Tuve Kärner Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti Kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupp kuulutab välja kultuuripreemia „Kultuuripärl“ ja aastapreemiate kandidaatide esitamise.

Ekspertgrupi aastapreemia eesmärk on tunnustada kultuuri ja spordivaldkonnas aasta jooksul silmapaistnud isikuid või saavutusi ergutamaks kultuuri- või spordielu arengut maakonnas. Preemia võib määrata füüsilisele või juriidilisele isikule. Välja selgitatakse maakonna kultuuritegija, kultuurisündmus ja spordisündmus.           
Kultuuripärli preemia eesmärk on tunnustada ja innustada kõrgvormis loomeinimeste erialast pühendumist maakondades. Preemia kandidaadiks võib esitada Järvamaal tegutsevaid füüsilisi isikuid, kellel on jooksval aastal silmapaistvaid teeneid oma maakonna kultuuri- ja spordielu edendamisel.Kandidaatide esitamise tähtaeg on 1. detsember 2014.

Vabas vormis taotlusele tuleb lisada: lühike kirjeldus kandidaadi loomingulistest või sportlikest saavutustest jooksval aastal, kehtivad stipendiumid (nende olemasolul), kandidaadi tutvustus ja andmed (nimi, isikukood, aadress, telefon, e-postiaadress)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles