Autod saavad sõidukorda tehnika uusima sõna abil

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uusim 3D sillastend Kuksemal
Uusim 3D sillastend Kuksemal Foto: Birgit Itse /Järva Teataja

Järva-Jaani meestel Oole Soodlal ja Kalmer Seirel on põhjust rõõmustada - nende kolm aastat tagasi rajatud töökoda Kuksemal on nüüdsest üle-eestilise autokaupluse-ja töökodade keti esindus ning töökojas on kasutada tehnika uusim sõna - 3D sillastend. 

Uuenduste puhul said kõik huvilised teha autole tasuta tehnilist kontrolli: amorditesti, veermiku ja valgustite kontroll, samuti kontrollivad nad pidurite, kojameeste seisukorda ja vedelike taset. Samuti jagas töökoda klientidele kohvi ja kringlit. Tasuta tehnilise kontrolli vastu tundis kahe päeva jooksul huvi poolesajale autole. Autoeksperdi keti juhataja Valdo-Kristo Vimmsaare nentis, et üldiselt on järvalaste autod väga heas korras. "Väikseid kulumisi on, aga üldiselt on olukord päris hea." Seda kinnitas ka töökoja üks omanikest, vastse 3D sillastendiga tegutsev Oole Soodla.  26 000 eurot maksma läinud sillastend on omanike kinnitusel tehnika uusim sõna. Teine omanikest, Kalmer Seire teadis, et tegemist teise 3D sillastendiga Järvamaal. "Paides on ka üks," märkis ta. 

Parasjagu stendil oleva 2011. aasta Toyota omanik, järvajaanilane Ain tunnistas, et auto sõi suverehve, mistõttu tõigi ta auto kontrolli. "Auto käis juunis tehnilises hooles Pärnus, aga sõi rehve edasi," selgitas ta. Soodla kinnitusel oligi Toyota reguleering paigast ära. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles