Memmesid ja taate kutsutakse üles pinaleid ostma

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavanem Tiina Oraste näitab Järvamaa Pensionäride Koondise juhatuse liikmele Maimu Lombile (vasakul) ja juhatuse esimehele Mare Veermaale, milline võiks olla pinal, mida esimesse klassi minejale osta.
Maavanem Tiina Oraste näitab Järvamaa Pensionäride Koondise juhatuse liikmele Maimu Lombile (vasakul) ja juhatuse esimehele Mare Veermaale, milline võiks olla pinal, mida esimesse klassi minejale osta. Foto: Andrus Eesmaa /Järva Teataja

Juuli lõpul alustasid Järva maavanem ja Järvamaa pensionäride koondis tööd selle nimel, et 1. septembri oleks kõigi esimesse klassi minejate laual pinal memmelt või taadilt.

See tähendab, et kooliuusikud saavad poest ostetud pinali, milles on ka kirjutusvahendid.

Järvamaa pensionäride koondise juhatuse liige Maimu Lomp lausus, et heategevuskavandi tarvis on ära tehtud suur töö ja kõiki eakate klubisid sellest teavitatud. Lomp lisas, et suhtumineettevõetusse on olnud hea.
Muretsema paneb Lompi linnas kooli minevad lapsed, keda on nii palju, et pole kindel, kas koondis suudab koguda nii palju pinaleid, et iga laps saab ühe. «Paide päevakeskusse on mõni kogunenud, kuid ma täpset arvu veel ei tea,» lisas ta.

Seetõttu kutsuski Lomp memmesid ja taate üles andma ka oma panust heategevuskavandisse. Teha pole tarvis muud, kui võtta ühendust Maimu Lombiga (tel 5691 8553) ja teavitada oma soovist kaasa lüüa. Pinal maksab ligi sada krooni ja selle võib osta ka mitme peale.
Järvamaal läheb tänavu esimesse klassi ligi 270 last.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles