Kutsikate prügikastist päästmine pürgib aasta heateoks

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügikastist leitud kutsikad.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Prügikastist leitud kutsikad. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti Loomakaitse Selts kutsub inimesi valima lõppeva aasta kolme kõige loomasõbralikumat ja -vaenulikumat tegu. Loomasõbralikema tegude nominentide hulgas on ka juhtum, kui Paide noored päästsid prügikasti visatud kutsikate elu.

Kui eelnevatel aastatel on selts esitanud hääletamiseks enda poolt valiku loomasõbralikest ja -vaenulikest tegudest, siis tänavu kaasati inimesi konkursil osalema päris algusest peale, teatas BNS-ile loomakaitse seltsi pressiesindaja. Kahe viimase kuu jooksul saatsid inimesed seltsile enda arvamuse sel aastal Eestis aset leidnud kõige paremast ja halvimast loomadega seotud ning avalikkuse tähelepanu pälvinud teost.

Selts ootab detsembri jooksul enda kodulehel hääletama kõige enam nimetatud lugude vahel lõppeva aasta kõige loomasõbralikumat ja -vaenulikumat tegu. Jaanuaris kuulutab loomakaitse selts välja kaks kõige enam hääli saanud lugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles