Hobuseaasta lõpeb hobust kaunistades

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Facebookis Tori võistluste gruppi kogunenud hobustega tegelejad lõpetavad Hiina horoskoobi järgi kestva hobuseaasta oma looma lakka ja sabasse palmikuid punudes.

Türi vallas Kirnas hobusetalli omav Maie Kukk sõnas, et mõtte selline võistlus korraldada käis välja grupi liige Margit Kummer. «Lisaks tallide kaunistamisele on jõulude ajal igati sobilik sättida soengusse ka hobused ning teha sellest pilt või video,» märkis ta.

Kukk sõnas, et nii nagu meie punume pikkadesse juustesse kauneid palmikuid, on hobustega tegelejad hakanud sellist kaunistamisviisi kasutama oma lemmikute sabade ja lakkade puhul. «Nüüd on põhjust oma oskusi teistele näidata. Fotosid ja videoid töödest ootame 17. jaanuarini 2015 ja ühelt autorilt võib neid Facebook Tori võistluste lehel olla mitu. Osaleda võivad kõik, kellel on soovi ja hea idee,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles