Vaata, mida arvas 12aastane Grit Šadeiko võistlussarjast „TV10 olümpiastarti”

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grit Šadeiko seitsmevõistluse kõrgushüppes.
Grit Šadeiko seitsmevõistluse kõrgushüppes. Foto: Mihkel Maripuu

Sel pühapäeval, 7. detsembril kell 20 alustab ETV2s oma 44. hooaega Eesti vanim käimasolev saatesari  „TV 10 olümpiastarti“. Reedel  võis ETV hommikuprogrammis „Terevisioon” näha ka vanu salvestusi populaarse saatesarja hooaegadest. Teiste hulgas oli intervjueeritavaks ka oma kergejõustiklane Grit Šadeiko.

Uue hooaja avab kümme tiitlivõistluste medalit võitnud kettaheitja Gerd Kanter. Ekraanile jõuavad haruldased arhiivikaadrid 1990. aasta võistlusest, kus esmakordselt pääses telekaamerate ette tulevane olümpiavõitja.

„„TV 10 olümpiastarti“ on sari, mis pakub Eesti koolilastele võimaluse panna oma võimed proovile telekaamera ees ja õpetab nii spordi- kui elukarastust. Sarjast on välja kasvanud 22 olümpiamängudele jõudnud kergejõustiklast ja palju teiste alade tipptegijaid. Televisioon, ahvatlevad auhinnad, suur konkurents, parimad kodused võistlusareenid, pikk ajalugu, kohtumised tippsportlastega ja üldine melu teevad igast etapist meeldejääva olümpiavõistluse,“ kirjeldas juba kakskümmend aastat sarja kaudu noortes spordiarmastust kasvatanud Anu Säärits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles