Lasteaed ihkab enda õuele erilist kiike

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Kolmapäeval ühist kontsert-tuuri alustavad ansamblid Vallatud vestid ja Kõrsikud lubasid, et loosivad tuuril kaasas oleva kiige välja nende vahel, kes avaldavad selleks soovi. Teiste soovijate hulgas ihkab kiike enda õuele ka Albu laste mängutuba.

"Oleme Kesk-Eesti väike lasteaed – Albu laste mängutuba. Meile väga meeldib teie kiik. Leiame, et siin oleks just tema sobiv koht, sest ruumi on, kiikujaid on ja need, kes ka tahaks, aga ilma jäävad, oleksid kõik siia keskele kiikuma oodatud. Meil on kiikumislembeline kollektiiv, aga kahjuks on alati rippkiikedel kohad laste poolt hõivatud. Isegi lapsed kõik ei mahu, eriti meie erivajadusega põnnid, kes sooviks õpetajat kiige peale kaasa," seisab nende saadetud kirjas.

Vallatud vestid ja Kõrsikud kutsuvad üles oma Facebooki lehel kandidaatidele oma poolthäält andma. Lõpliku otsuse langetamine jääb muusikute ülesandeks. Kes uue, 800kilost raskust kannatava kiige oma õuele saab, selgub pärast kontsert-tuuri "Kiigume koos" lõppu, 21. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles