Söögisaate võitis pritsumehest grillmeister

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Sel nädalal valmistasid TV3 saates «Õhtusöök viiele» süüa Järvamaa inimesed.

Oma kokaosakused pani proovile Paide linnapea Kersti Sarapuu, Roosna-Alliku vallavanem Peeter Saldre, ajakirjanik Pamela Eesmaa, Türi pritsimehest grillmeister Peep Lints ja Albu Toiduaida kokk Terje Maasik.
Saates osalejate hääletus tunnistas parimaks õhtusöögi pakkujaks Peep Lints.


Viimases saates külalisi võõrustanud Paide linnapea Kersti Sarapuu oli rahul, et võitjaks tuli Peep Lints. «Mina andsin talle maksimumpunktid,» lisas ta.
Sarapuu kiitis saatekaaslasi, kellega möödusid viis võttepäeva, mis venisid hiliste öötundideni välja. «Olen elus järele proovinud nii õhupalliga sõidu kui ka mägijõel parvetamise, miks mitte siis ka ühes telesaates osaleda,» ütles ta.


Sarapuu tunnistas, et toiduvalmistamist võttis ta tõsiselt ja tegi enne saadet ka kodus nii-öelda trenni.
Saatesarjas «Õhtusöök viiele» osaleb igal nädalal viis üksteisele võõrast inimest. Igal õhtul valmistab keegi oma kodus õhtusöögi, millega ta ülejäänud nelja kostitab. Külalised hindavad võõrustaja oskusi ja nädala lõpuks selgub võitja.

TEAVE
Peep Lintsi võidumenüü
Eelroad
Grillitud pardisalat hooaja värvilisel salatipadjal
Vahustatud maapirni supp ürdiciabattade'ga

Pearoog
Eesti maheveise barbecue sisefilee kirsikastme ja kartuli
duchess'iga

Dessert
Türi Pritsumeeste täidetud õun filotainas

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles