Pere elu keerleb ümber krossi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta Eesti meister ja sel aastal Eesti karikavõistlused motokrossis võitnud üheksa-aastane Kristo Tarasov on seda meelt, et oma võistlusratast ta teistele sõita ei anna. Kui, siis ainult väikevend Kasparile, kui ta suuremaks kasvab.
Eelmise aasta Eesti meister ja sel aastal Eesti karikavõistlused motokrossis võitnud üheksa-aastane Kristo Tarasov on seda meelt, et oma võistlusratast ta teistele sõita ei anna. Kui, siis ainult väikevend Kasparile, kui ta suuremaks kasvab. Foto: Andrus Eesmaa/ Järva Teataja

Tarasovi pere elas Albu vallas Ahula külas tavalist elu: ema-isa käisid tööl, lapsed koolis, nädalavahetusel sõitsid mõnda suuremasse linna poodlema või veekogu äärde kalale. 2006. aastast muutus kõik – isa Rivo ostis krossitsikli.

Huvi ala vastu tekitas sõpruskond, kellest paljud juba krossi sõitsid, eesotsas Lembit Nõlvakuga. «Hakkasin trenni tegema. 2007. aasta oli võistlusaasta. Poiss oli siis kuuene, kui ratta selga istus,» meenutab Rivo.
«Kui paps sai tsikli, tahtsin ka sõita. Hakkas meeldima,» poetab Kristo vahele.
Nüüd ongi vahepeal üheksaseks saanud Kristo kasvanud krossiradadel pere põhitegijaks, isa ja vanem vend Kardo on hooldemehed, ema Kaja taustajõud, kes koos pesamuna Kaspariga kõik sõidud raja ääres kaasa teeb – see on kogupereüritus. Aastatega on nad mitu korda läbi kihutanud kõik Eesti krossirajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles