Politsei lõpetas riietuskabiinis mehe ja naise nahistamise

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Proovikabiin
Proovikabiin Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Paide Maksimarketi juhataja Tiiu Lunts tunnistas, et ülemöödunud pühapäeval läksid kaupluse teise korruse poes mees ja naine riietuskabiini ning jäid sinna pikemaks, kui on rõivaste proovimiseks loomulik aeg.

Müüjad teavitasid juhtunust turvameest. Luntsi selgitusel kostis kabiinist ka teatavat lärmi, mistõttu otsustus turvamees politseinikud kohale kutsuda.

Lunts ütles, et ta ei saa väita, et mees ja naine riietuskabiinis seksisid, sest seal tehtav jääb kõrvalistele pilkudele varjatuks, aga kui tegemist oleks olnud tavaliste rõivaproovijatega, poleks turvameest ega politseinikke kutsutud.

Politsei- ja piirivalveamet kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Ene Kussmann ütles, et politsei sai Maksimarketisse väljakutse 22. augustil kell 10.58, kus kaupluse töötajad ja turvamehed olid mures riietuskabiinis tehtava tegevuse pärast. «Politsei kontrollis kaupluses tehtavat ja fikseeris, et avaliku korra rikkumist ega ühtegi süütegu kaupluses toime ei pandud, ja lahkus sündmuskohalt,» lisas ta. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles