Paides alustavad vanemaealiste kinohommikud

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide kultuurikeskus ja kino alustavad juba veebruaris kinohommikud vanemaealistele.

Kultuurikeskuse müügitöö korraldaja Maive Premet selgitas, et esialgu on keskealistele ja vanematele mõeldud kinohommikud üks kuni kaks korda kuus. «Film algab kell 12 ja vaatamiseks pakume just keskealistele ja vanematele sobivaid filme. Teismelisi me sel ajal seansile ei oota,» ütles Premet.

Nendel kinoseanssidel on heliefektid mahedamad ja umbes 45 minutit enne filmi pakub kultuurikeskus jalutuskoridoris kinolistele kohvi ja teed. «Selle eest me lisaraha ei võta, see on piletihinnas,» lubas Premet. Vanemaealiste kinoseansi pilet maksab kolm eurot, kui seansile satub mõni 3D-film, lubas kultuurikeskus sellest kindlasti eelnevalt teavitada. «Sel juhul lisandub üks euro prillide raha. Prillid jäävad kinokülastajale ja järgmisel korral pole neid vaja enam osta, vaid võib kodust kaasa võtta,» täpsustas Premet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles