Kitsejuustumeistrid ja plastikutöötlejad püüavad ettevõtluspreemiat

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Rexest Grupp juhatuse liikmed Aivo Käsnar (vasakul) ja Andrus Valdmaa usuvad, et ehituses võiks vineeri ja puidu asemel edukalt kasutada keskkonnasõbralikke plastjäätmete sulamist valmistatud plaate ja talasid.
Osaühingu Rexest Grupp juhatuse liikmed Aivo Käsnar (vasakul) ja Andrus Valdmaa usuvad, et ehituses võiks vineeri ja puidu asemel edukalt kasutada keskkonnasõbralikke plastjäätmete sulamist valmistatud plaate ja talasid. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eesti väike- ja keskmiste ettevõtjate assotsiatsiooni  konkursi “Eesti ettevõtlik vaim 2014” žürii valis kandidaatide seast välja nominendid. Tiitlit püüab ka kaks Järvamaal tegutsevat ettevõtet.

Neljapäeval kell 19 Tallinna Teletornis aset leidval auhinnagalal kuulutatakse välja võitjad viies  kategoorias: aasta pereettevõte, aasta naisettevõtja, aasta maaettevõtja, aasta alustav ettevõte ja koostöö vedur – kohalik organisatsioon või erialaühendus, kelle ühine tegu või tegevus on märkimisväärselt edendatud kohalikku elu ja väikeettevõtjate koostööd.

Aasta edukaima alustava ettevõtja tiitli kandidaatide hulgas on koguni kaks Järvamaa ettevõtet: Rexest Grupp OÜ ja Kaks Meistrit OÜ (Kalamatsi meierei).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles