Põltsamaa ametikool liidetakse Järvamaa kutsehariduskeskusega

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kutsehariduskeskus.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Järvamaa kutsehariduskeskus. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Haridus-ja teadusminister Jegveni Ossinovski allkirjastas keskpäeval käskkirja, mille kohaselt liidetakse Põltsamaa ametikool Järvamaa kutsehariduskeskusega.

Viimased vastuolud said selgeks räägitud eile, kui haridus-ja teadusministeeriumi esindus kohtus Põltsamaa vallavalitsuse, Jõgevamaa omavalitsuste liidu ja Jõgeva maavalitsuse esindajatega, kes seni olid olnud Põltsamaa ametikooli liitmise vastu.

Ministeeriumi teatel nõustusid kohtumise järel ka Põltsamaa valla ja Jõgeva maavalitsuse esindajad, et koolide ühendamine on mõistlik ning see ei tähenda Põltsamaa ametikooli sulgemist.

Haridus-ja teadusministeeriumi üld-ja kutsehariduse asekantsler Mart Laidmets ütles, et Jõgeva maakonna ja Põltsamaa valla esindajad olid seda meelt, et umbmäärasus maakonna hariduselus ei tule kellelegi kasuks. «Postiivse näitena tõid maakonna esindajad välja riigigümnaasiumi loomist Jõgevale ja ka tugevat kutsekooli Luual,» vahendas Laidmets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles