Külastuspäev tõi Jalaxisse üle saja tööotsija

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalaxi tegevdirektor Laur Lubja (vasakult) ja tootmistehnoloogia osakonna juht Tarmo Veikolainen uurivad tellimuse täitmiseks vajalikke jooniseid. Tööd ettevõttel jagub, napib aga sobivaid töötajaid.
Jalaxi tegevdirektor Laur Lubja (vasakult) ja tootmistehnoloogia osakonna juht Tarmo Veikolainen uurivad tellimuse täitmiseks vajalikke jooniseid. Tööd ettevõttel jagub, napib aga sobivaid töötajaid. Foto: Andrus Eesmaa/ Järva Teataja

Laupäeval korraldas metallmööbli tootja Jalax uute töötajate leidmiseks avatud uste päeva, kus ettevõtet külastas 140 inimest.

Jalaxi juhatuse liige Peeter Allik lausus, et tööotsija ankeedi täitis 38 inimest. «Oli ka mõni selline, kes olid varem avalduse saatnud ja nüüd tuli vaatama,» lisas ta.
Allik märkis, et põhiliselt küsisid inimesed lihtsamaid töid, nagu teeb koostaja ja lihvija. «Meil on ka lihtsamatesse lõikudesse töötajaid vaja, aga mitte sellises hulgas,»s selgitas ta. «Aga kindlasti tegeleme kõikidega ja juba täna on osa meil proovipäeval.»

Allik ütles, et ettevõte jäi üritusega rahule, seda enam, et ei osanud arvatagi, kui palju võib inimesi kohale tulla. «Nii et kokkuvõttes oleme positiivselt meelestatud ja eks siis lähinädalad näita, palju õnnestub värvata, aga häid spetsialiste otsime endiselt,» lausus ta.
Järva Teataja kirjutas augusti lõpul, et Jalax on jäänud uute töötajate leidmisega hätta. Allik märkis siis, et ettevõte on kohe valmis juurde võtma üle paarikümne inimese.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles