Paide giidid ootavad linnaga tutvuma

Marika Rajamäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnavalitsuse juhiabi Elle Hallik tutvustab huvilistele kõige meelsamini Paide raekoda, kus kõige rohkem ajalugu leiab esimese korruse saalist, mis on nimetatud Paidele linnaõiguste eest võitleja oldermann Christoph Negelini järgi.
Paide linnavalitsuse juhiabi Elle Hallik tutvustab huvilistele kõige meelsamini Paide raekoda, kus kõige rohkem ajalugu leiab esimese korruse saalist, mis on nimetatud Paidele linnaõiguste eest võitleja oldermann Christoph Negelini järgi. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Mittetulundusühingul Järvamaa Giidid valmis kuus marsruuti, millega tutvustada Paidet kodulinlastele, aga eeskätt turistidele mujalt Eestist ja piiri tagantki.

Üleeile tutvustasid MTÜ Järvamaa Giidid juhatuse liikmed Tiiu Saarist ja Anneli Tumanski Paide linnavalitsuse arendusnõunikule Elena Sapile ja projektijuht Enno Mustale mitme kuu pikkuse töö tulemit, mis on edasise koostöö alus.

Saarist sõnas, et põhimõte on tutvustada linna, tema ajalugu ja objekte eeskätt legendide ja lustakate lugude kaudu, mis jäävad turistile kindlasti paremini meelde kui tuimalt esitatud faktid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles