Käekotivaras sundis turvatöötaja tagaajamisele

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4S. Pilt on illustratiivne.
G4S. Pilt on illustratiivne. Foto: Martin Ilustrumm

Esmaspäeval kella 11 ajal märkas G4Si Paide patrullekipaaži turvatöötaja Ranno Tovtstik Paide kultuurimaja juures, kuidas kahekümnendates noormees tõmbas vanemalt naiselt käekoti käest ning pistis sellega jooksu.

Turvatöötaja jooksis noormehele järgi ning üsna pea viskas tagaaetav koti käest ära. Pärnu tänava kortermajade juures õnnestus noormehel siiski põgeneda. Kui turvatöötaja tuli tagasi kohta, kus rünne toimus ning vaatas üle selle lähedal olnud võsa, kuhu kotirebija koti viskas, ei leidnud ta enam eest ei naist ega kotti. «Loodan, et proua siiski sai oma koti tagasi ning ta tervisega on kõik hästi,» ütles Ranno Tovtstik. «Nagu näha, peab ka väikses ja vaikses linnas hoidma oma asjadel silma peal.»

G4S kommunikatsioonijuht Julia Garanža soovitas inimestel hoida oma vara, sh käekotti tasub alati tihedalt keha vastas, rahakott on mõistlik hoida põuetaskus või kohas, kus seda ei oleks nii lihtne (ühe liigutusega) ära võtta.

G4S andis mullu politseile üle 3230 korrarikkujat. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles