Selgusid tublimad täiskasvanud õppijad ja koolitajad

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaidi-Ly Välb tervitab trummi põristades Süda-Eesti sotsiaalkeskuse uute ruumide avamisel külalisi.
Kaidi-Ly Välb tervitab trummi põristades Süda-Eesti sotsiaalkeskuse uute ruumide avamisel külalisi. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

XIII täiskasvanud õppija nädala puhul korraldatud konkursile esitati Järvamaalt 19 kandidaati neljas kategoorias: aasta õppija, aasta koolitaja, aasta koolitussõbralikum organisatsioon ja omavalitsus.

Järvamaa kutsehariduskeskuse õpetaja Villo Vuks pälvis aasta koolitaja tiitli. Täiskasvanud õppija nädala koordinaator Järvamaal Gärt Filippov lausus, et õpilaste hinnangul on Villo Vuks aus, otsekohene, viisakas, kõrgete väärtushinnangutega, olles nii teistele eeskujuks ning nõudes samasugust käitumist ja suhtumist ka oma õpilastelt ja kolleegidelt.
Aasta õppijaks valiti Kaidi-Ly Välb Süda-Eesti sotsiaalkeskusest, koolitussõbralikum organisatsioon on Väätsa lasteaed ja omavalitsus Väätsa vald.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles