Noormees saab kaotatud rahakoti kätte saatkonnast

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantslane Pierre Tingaud armastab väga liikumist ja sporti. Kuigi nädala alguse külmakraadid ja kogu maad kattev lumekiht on talle midagi uut, loodab ta ruttu kohaneda ja seda nautima õppida.
Prantslane Pierre Tingaud armastab väga liikumist ja sporti. Kuigi nädala alguse külmakraadid ja kogu maad kattev lumekiht on talle midagi uut, loodab ta ruttu kohaneda ja seda nautima õppida. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Järvamaal Paide avatud noortekeskuses vabatahtlikuna töötav Pierre Tingaud kaotas eelmisel kolmapäeval Tallinnas, Viimsis rahakoti. Täna saab ta selle Prantsuse suursaatkonnast kätte kõigega, mis seal kaotamise hetkel oli.

Reedel postitas ta Facebooki kuulutuse, milles palus, et kui keegi teab kedagi, kes leidis rahakoti, kus sees on eesti-ja prantsusekeelsed dokumendid, talle sellest teada anda. «Ainus, mis mulle alles jäi, oli pass. Rahakotis olid ID-kaardid, juhiload, pangakaardid ja sularaha,» täpsustas Tingaud.

Täna hommikul sai noormees kõne Tallinnas asuvast Prantsuse suursaatkonnast ja talle teatati, et rahakott koos dokumentide ja selles olnud 30 euroga asub saatkonnas. Selle oli toonud sinna aus leidja juba reedel. «Tegelikult märkas rahakotti koer, kes siis selle omanikule,» vahendas Tingaud talle saatkonnast öeldut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles