Järva Teataja toimetus hindas sügavkülmutatud torte

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Silvi Lukjanov
Copy

Sügavkülmutatud tortidest parima puhul tõsteti esile selle tõeliselt mõnusat maitset ja märgiti, et üks külmutatud tort ei saa ometi nii hea olla.

Järva Teataja toimetus proovis täna nelja sügavkülmutatud torti. Enne söömist seisid tordid köögiruumis avatuna kaks tundi. Head lõhna andis kookosetort, mille kõrval teiste tortide aroome polnudki tunda. Jahtudes tortide kuju ega välimus ei muutunud, vaid nägid välja head ka pärast lahtilõikamist. Torditükid püsisid koos ka taldrikule tõstes.

Tortidele sai punkte anda ühest kuni kümneni.

Tagasi üles