Järvamaa pagaritootja tuli turule sügavkülmutatud tortidega

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
külmutatud tordi test
külmutatud tordi test Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sügavkülmutatud pirukatoodete kõrval pakub Eesti Pagar AS ka torte, milledele aprillis kehtib ta ostjate rahakotile sõbralikum kampaaniahind.

Eesti Pagar AS müügiassistent Tiina Ivask selgitas, et märtsist lisandusid sügavkülmutatud tortide nimistusse kookose ja kirsi-karamelli sügakülmutatud tordid.  «Esimesed sügavkülmutataud tordid tulid meilt müüki eelmise aasta juunis, nendeks olid siis šokolaadi- ning toorjuustu-sidruni tort. Nüüdseks on mitmete meie pakutavate sügavkülmutatud toodete kõrval valikus kokku neli torti,» täpsustas ta.

Kui tavatortide säilivusaeg on vägagi lühike, siis sügavkülmutatud tordid seisavad Ivaski sõnutsi sügavkülmas lausa üheksa kuud ja külmikusse tõstetuna neli päeva. «Tänapäeva kiire elutempo juures hea mugav lahendus,» lausus ta. Kuna aprillis on sügavkülmutatud tordid müügil kampaaniahindadega, siis soovitab Ivask neid kindlasti võtta proovida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles