Grit Šadeiko pürib Tartu linna toel olümpiale

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grit Šadeiko seitsmevõistluse kõrgushüppes.
Grit Šadeiko seitsmevõistluse kõrgushüppes. Foto: Mihkel Maripuu

Tartu linn jagas andekatele noorsportlastele ja Tartu olümpialootustele toetusteks kokku 42 882 eurot. Teiste hulgas sai 1500eruse stipendiumi ka Türilt pärit, praegu Tartus elav ja treeniv kergejõustiklane Grit Šadeiko.

Olümpialootuste stipendiumile esitas avalduse 18 Tartu sportlast. Komisjon otsustas eraldada stipendiumitoetuse 16 saavutussportlasele. 1500eurosed stipendiumid saavad lisaks Šadeikole veel aerutaja Tarmo Tootsi, sulgpallurid Raul Must ja Kati Tolmoff, judoka Juhan Mettis, kergejõustiklased Rasmus Mägi, Liina Luik ja Lily Luik; 1000eurosed stipendiumid kergejõustiklased Leila Luik, Mari Klaup, Maris Mägi, Grete Udras ja Jaak-Heinrich Jagor, aerutaja Kaspar Sule, suusatajad Peeter Kümmel ja Karel Tammjärv. Olümpialootuse stipendium antakse otse sportlasele edasiseks treening- ja võistlustegevuseks.

"Tegemist on juba traditsiooniliste toetustega, millega linn aitab kaasa oma parimate sportlaste treeninguvõimaluste parandamisele. Nende võidetud medalid ja tiitlid toovad au ka Tartule ja nii on ka linna kohustus heade tulemuste saavutamisele igati kaasa aidata," sõnas abilinnapea ja toetuste jagamise komisjoni esimees Tiia Teppan BNSile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles