Teater vajab põhupakke

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Ugala teatri tänavune suvelavastus vajab lavakujunduseks põhupakke.

Ugala teatri tänavune suvelavastus toob esimest korda Eestis lavale Iiri näitekirjaniku Mark Doherty ballaadiliku loo „Vereliin“. Olustvere mõisa reheküüni täidab lavamaagiaga kunstnik Liisa Soolepp.

Ugala annab teada, et tähtis osa „Vereliini“ lavakujunduses on põhupakkidel. "Needsamad pallinööriga kokku köidetud põlvekõrgused põhupakid, mõõtudega 35x45x80cm, mis sügiseti Eestimaa põldudel silma hakkavad, on nüüd kevadel täiesti defitsiitseteks osutunud," nendib teater. 

Suvelavastuse lavakujundus vajab neid põhupakke ligikaudu 400 tükki. "Oleksime väga tänulikud igasuguse info eest, mis viiks meid kokku mõne heatahtliku inimesega, kellel sellised põhupakid jõude seisavad ning kes nõustuks sümboolse tasu eest põhupakid teatrikunsti tarbeks Ugala teatrile andma," seisab teates. Olemasolevate põhupakkide kogus ei ole oluline, kinnitab teater.

Neil, kel säärast infot on, palub teater ühendust võtta lavastusala juhi Teet Ehalaga, kontakt e-mailitsi teet@ugala.ee või telefoni teel 520 83 82.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles