Paide pallurid võitu ei teeninud

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Linnameeskond ja JK Narva Trans
Paide Linnameeskond ja JK Narva Trans Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval toimus Paide kunstmurustaadionil jalgpalli Premium liiga V vooru avamäng, kus kohtusid Paide linnameeskond ja FC Infonet. Vutikohtumise kommentaatorine tegi oma debüüdi Paide eelmine linnapea Priit Värk. Kodumeeskonnal tuli tunnistada siiski vastaste paremust - kohtumise lõpul olid tablool numbrid 4:2 ning liigatabelis on nad endiselt viimasel kohal.

"Üle pika aja saame taas kodupubliku ees mängida, kus vastaseks on kaks tabelikohta kõrgemal asetsev Infonet. Paide eesmärk on saada meeskondlik kaitsetöö toimima - kui suudame selle ellu viia, siis hakkavad ka punktid tulema,"  ütles Linnameeskonna peatreener enne kohtumist Meelis Rooba portaalile soccernet.ee.

Mängija Ats Sillaste arvates pole Paide meeskond mänguliselt teistele võistkondadele drastiliselt alla jäänud. "Oleme analüüsinud endi vigu ning üritame neid järgnevatel mängudel mitte korrata. Saame muutuda ainult paremaks. Loodame pakkuda kodupublikule meelepärase esitluse ja võidu koju jätta."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles