Toetus lennutab õpetajad Hispaaniasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi muusikakooli õpetajad Vello Schüts ja Helen Ott õpivad hispaanlastelt, kuidas tutvustada paremini keelpille ja äratada muusikahuvi juba väikestes lastes ning kuidas õpetada pillitunnis üksikute õpilaste asemel gruppe.
Türi muusikakooli õpetajad Vello Schüts ja Helen Ott õpivad hispaanlastelt, kuidas tutvustada paremini keelpille ja äratada muusikahuvi juba väikestes lastes ning kuidas õpetada pillitunnis üksikute õpilaste asemel gruppe. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Hasartmängumaksu nõukogu septembri toetusrahast suurim osa läks Türile, osa sellest lennutab Hispaaniasse õppereisile viis Türi muusikakooli õpetajat.

Türi muusikakooli projekti «Õppereis Hispaaniasse seoses projektiga «4strings»» toetas hasartmängumaksu nõukogu 25 000 krooniga.


Jaanuari keskel lendavad viieks päevaks Hispaaniasse Barcelona lähistele Mataro linna Türi muusikakooli direktor Silja Aavik ning kooli õpetajad Vello Schüts, Helen Ott, Siret Heinaste ja Ants Oidekivi.

Aaviku ütlust mööda on reisi eesmärk tutvuda Mataro linna muusikakooli projektiga «4 Strings» (tõlkes: 4 pillikeelt), mis aitab tutvustada keelpille ja äratada huvi muusika vastu juba varases eas. «Saame kuulata tunde ja näha, kuidas toimib grupiõpe pillitunnis, milliseid meetodeid ja õppematerjale kasutatakse, sest see erineb meie traditsioonilisest süvaõppest oluliselt,» selgitas Aavik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles