Paradoksi hitt jõudis ka ajateenijate bändi repertuaari

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Dream Army Band
Estonian Dream Army Band Foto: Eliisa Vellama

Kaitseväe ajateenijatest koosneva Estonian Dream Army Bandi repertuaari kuulub muuhulgas ka legendaarse Paide rokkansambli Paradoks hitt «Ära möödu must lähedalt».

Tõenäoliselt kuuleb lugu Estonian Dream Army Bandi esituses ka täna õhtul, kui kollektiiv astub üles Tallinnas Vabaduse väljakul toimuval Veteranirocki kontserdil. Sündmusest teeb otseülekande ETV.

Ansamblis kaastegevad ajateenijad kuuluvad ka kaitseväe orkestrisse, kus on nende ülesanne mängida puhkpille ja rivitrumme. Orkestris teenib igal aasta umbes 15 ajateenijat, kes saavad samasuguse sõduri väljaõppe nagu kõik teised ajateenijad. Orkestriga liituvad nad erinevatest väeosadest alles pärast sõduri aluskursust. Orkestrisse võetakse ajateenijateks noori, kes on eelnevalt õppinud kas Otsa või Elleri muusikakoolis, Eesti muusika- ja teatriakadeemias või Viljandi kultuuriakadeemias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles